Aanmelding Peers4Parents

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor deelname aan het Peers4Parents Programma in de regio Arnhem-Nijmegen. De eerste groep dit schooljaar vindt plaats op woensdagavonden en is 6 januari 2021 online gestart met een kennismakingsbijeenkomst, gevolgd door vijf bijeenkomsten over de eerste thema's. Daarna wordt deze reeks vervolgd met nog vijf fysieke bijeenkomsten. Aanmelden voor deze groep is niet meer mogelijk. De tweede groep start op maandagavond 17 mei 2021 en vindt plaats bij Welzien in Elst. Deze reeks bestaat uit tien fysieke bijeenkomsten (ervan uitgaand dat de COVID-maatregelen dit toelaten). Je kunt je hiervoor aanmelden via dit formulier. Op 26 april a.s. is er een vrijblijvende online kennismakingsbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in het Peers4Parents Programma en voor wie zich al heeft aangemeld voor de eerstvolgende groep in mei.  

Bedankt voor het aanmelden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van je bericht.
Je bent aangemeld

Na aanmelding ontvang je een automatische bevestigingsmail van je deelname aan de groep die vanaf mei in Elst van start gaat.

;